Sinterklaasfeest op school én in het dorp

Het zijn weer spannende tijden voor de kinderen nu de Sint en zijn Pieten weer in ons land zijn. Op school en op de peuterspeelzaal wordt het feest gevierd op vrijdagochtend 1 december. Om 9.15 u is de aankomst van Sinterklaas en hopelijk heeft hij: pieten, cadeautjes en strooigoed bij zich. Voor de kinderen van groep 6/7/8 is er ‘s middags een gezellige surprisemiddag.
Op zaterdag 2 december wordt Sinterklaas om 13.45u verwacht op het schoolplein waarna in optocht vertrokken wordt naar De Schuur. Hier volgt dan een feestelijke middag voor alle kinderen, ouders en belangstellenden. We nodigen iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn; de leerlingen zijn al volop bezig met het inoefenen van de acts. We wensen iedereen een fijne sinterklaastijd toe!


Peuterspeelzaal

De peuters gaan deze weken druk aan de slag voor sinterklaas. Ze hebben al een pietenbakje geknutseld, dat hopelijk gevuld wordt met wat lekkers! De Peuterspeelzaal is vrijdagochtend 1 december geopend, i.v.m. het Sinterklaasbezoek. Ook toekomstige peuters met hun Ouders/ verzorgers, opa’s en oma’s zijn dan van harte welkom!

Donderdagochtend 30 november is de PSZ dicht.


Internationaal kunstweekend Hengstdijk

Van 24/ 26 november is het Interna-tionaal Kunstweekend. Iedereen is, tussen 10.00u en 17.00u, van harte welkom om in de kerk het werk van vele kunstenaars te bewonderen. Wij vinden het belangrijk dat ook kinderen kennis kunnen maken met kunst en daarom gaat gr. 5 t/m 8 op vrijdag-middag een bezoek brengen aan de tentoonstelling in de kerk.


Interne Begeleiding (Zorg)

Vanaf 6 december a.s. komt juf Martine van Dorsselaer ons team versterken. Ze gaat onze school vertegenwoordigen in de kwaliteitskring van Perspecto. Ze zal o.a. administratieve taken op zich nemen en dit jaar gebruiken om onze school en ons schoolconcept te leren kennen. Juf Lia blijft in haar rol als Intern Begeleider werken met de kinderen en verzorgt de oudergesprekken zoals u gewend bent. Juf Martine zal zich in één van de volgende nieuwsbrieven aan u voorstellen.