Musical

Musical avond: Vrijdagavond 7 juli, 18.30u in de Schuur. De voorbereidingen zijn al in volle gang en binnenkort volgen de uitnodigingen. De kinderen van gr. 6/7/8 doen de musical en alle andere kinderen zitten in het voorprogramma. Iedereen goed oefenen thuis! Als U mee wilt denken of werken aan het podium/decor laat het ons weten! Simon zal weer het licht en geluid verzorgen. En we krijgen weer volop medewerking vanuit de Schuur!


Vergadering ouderraad

De ouderraad vergadert op maandag 12 juni voor de laatste keer dit schooljaar. Op de agenda staan o.a.: evaluaties paasfeest en wafelactie, schoolreizen, musical, afscheid groep 8 en de laatste schooldag. Juf Addy en meester Arco zullen namens het team aanwezig zijn. Wij bedanken alvast de vele vrijwilligers die ons dit schooljaar hebben geholpen. Zonder jullie zijn de vele activiteiten die op ‘t Vogelnest georganiseerd worden niet mogelijk. Super bedankt allemaal!


Zwemvierdaagse

Ook dit jaar wordt er van 12 juni t/m 16 juni, weer een zwemvierdaagse georganiseerd in zwembad De Honte te Kloosterzande. Iedereen met een zwemdiploma mag meedoen. Je moet in deze week 4X komen zwemmen (t/m 10 jaar: 10 baantjes, ouder:20 baantjes) Als je géén sponsorgeld hebt, dan € 3,00 betalen. Er kan gezwommen worden tussen 11.00u-18.00u. Je verdient een medaille en een leuke attentie!

Het geld dat binnenkomt gaat naar Stichting Kadoos. Natasja Compiet is de drijvende kracht achter deze stichting. Zij zorgt ervoor dat kinderen, die in een gezin wonen waar een steuntje nodig is, toch hun verjaardag kunnen vieren met de verjaardagsdoos. Een mooi initiatief dat onze steun verdient!