Musical

Musical avond: Vrijdagavond 7 juli, 18.30u in de Schuur. MONSTERS 678!
Popgroep De Monsters wil niets liever dan muziek maken. Dus als Manager Goudstra de groep ontdekt (met hulp van buurvrouw Mekker) en ze samen mogen werken met de popgroep De Hero's, zijn ze dolblij. De Hero's zijn echter stikjaloers…. Humor, idolen, fantastische liedjes, spanning en sensatie: deze musical heeft het allemaal. Heel veel plezier met Monsters 678! Simon zal weer het licht en geluid verzorgen. En we krijgen weer volop medewerking vanuit de Schuur! Om 18.00u kunnen de leerlingen worden geschminkt en gekamd. Er zal in de pauze rondgegaan worden met “de hoge hoed” voor een vrijwillige bijdrage.
Tot ziens allemaal.


Geslaagd voor het EHBO-examen

Reaven, Luke, Marlon, Fréderique, Ylona, Laila, Jessie, Nancy, Enly, Arne, Jamie, Roel, Lois
Allemaal van Harte gefeliciteerd!
Juf Rosita en Tom bedankt voor de leerzame lessen!


Stagenieuws

In het nieuwe schooljaar komt Lotte van Esbroek stage lopen. Lotte volgt op het Scalda de opleiding onderwijsassistente en zit in het eerste jaar. Ze gaat in groep 3/4/5 stage lopen op donderdag (vanaf 12 oktober). We wensen haar een leerzame stage toe. Leonie Gelderland heeft afgelopen schooljaar een mooie stagetijd gehad op ‘t Vogelnest en gaat naar de PABO Breda studeren. We wensen haar veel succes!


Afscheid

Aan het eind van het schooljaar neemt meester Arco afscheid. Ingheborg Burm zal hem opvolgen. Zij zal volgend jaar 2 scholen aansturen: ‘t Vogelnest en de Schakel.
De BBQ (gr. 8 en ouders) is op 6 juli 18.00u
Donderdag 13 juli is de laatste schooldag. Gr. 8 verzorgt dan een leuk programma. Het thema is: “SPORT”. Tussen de middag blijven alle leerlingen op school. De ouderraad zorgt dan voor frietjes en drinken. De afsluiting gebeurt in de eigen klas en natuurlijk ook buiten met de glijbaan...
Om 14.00u is de school uit en begint de zomervakantie!